Късметлия от Елхово ще получи ключовете за нов автомобил, спечелен от “Втори тото шанс”

imagesВ сряда, 29 август, от 18:00 часа, на централния площад в Елхово официално ще бъдат връчени ключовете на чисто нов автомобил Форд Фиеста, спечелен от жител на града във “Втори тото шанс” на играта “Тото 2 – 6 от 49” , съобщават от Българския спортен тотализатор.

От СПОРТ ТОТО обещават много изненади, печалби и усмивки на всички почитатели на игрите. Водеща ще бъде познатата от телевизионния екран Марина Кискинова.

По време на събитието присъстващите ще имат възможността да се включат и в специалната „Тото томбола“ с истинска ретро сфера, от която ще спечелят страхотни бонуси.

От СПОРТ ТОТО напомнят, че с включването си в игрите освен че могат да спечелят  внушителна сума, участниците подпомагат и българския спорт. БСТ е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортните федерации. Тази мисия е изключително важна, тъй като спортът е едно от лицата, с което България се представя пред света. Само през 2017 осигурената сума е близо 54 000 000 лева.

About the Author :

Leave a reply