“Кутиите на приятелството” зарадваха 153 деца в риск

цоп сжБлагодарение на кампания Кутии на приятелството”, провела се в  НУ „Св. Св. Кирил и Методий” гр. Ямбол по повод коледните празници, доброволците на Български младежки Червен кръст – Ямбол успяха да зарадват 153 деца в риск, които получиха своя подарък.

За поредна година добрия белобрад старец пристигна при децата от Център за обществена подкрепа гр.Стралджа. Всички деца получиха подаръците за които предварително писаха писма до дядо Коледа. Изненадата дойде от доброволците на БМЧК – Стралджа, които подариха „Кутии на приятелството“ на всички деца около празничната елха.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Кутии на приятелството” получиха и 45 децата от гр. Елхово от Център за настаняване от семеен тип и Център за социална рехабилитация и интеграция. Дядо Коледа не забрави и децата от ЦНСТ „Слънце” гр. Ямбол и децата, настанени в Детско отделение на ямболската болница, които също получиха своите изненади „кутия на приятелството”.

2БЧК – Ямбол изказва благодарност към училищното ръководство на НУ „Св. Св. Кирил и Методий” гр. Ямбол, всички деца, които се включиха в кампанията и техните родители.

About the Author :