Кулинарно шоу, концерт на Нелина и огнено шоу на празника на град Болярово

IMG_6701Забавни атракции бяха подготвили организаторите за финалните часове от празника на град Болярово – Димитровден. Направи празника вкусен гостуващият прочут кулинар и шоумен Ути Бъчваров – с боляровска наденица и червено вино! Всеки от гостите на празника получи наденица и вино, поднесени от красиви млади жени и мъже в народни носии.

С невероятното си присъствие и вълшебен глас зарадва публиката красивата и даровита изпълнителка Нелина. Тя дари незабравими мигове на публиката с невероятните си изпълнения на народни песни, които часове огласяха площада и се виеше хоро след хоро. Странджански, родопски и от всички краища на страната народни песни звучаха, поздравите на Нелина сякаш нямаха край. Не забрави и почитателите на гръцката музика и попфолка, най-смелите и талантливи танцьори дори се качиха на сцената при нея, а тя грееше като слънце – усмихната и русокоса, не спираше да говори с многобройните си почитатели и да благодари от сърце за топлото посрещане и бурните аплодисменти. Букет и сърдечни благодарности от името на всички получи изпълнителката от кмета на общината Христо Христов.

Възхищението на публиката нарастваше – чрез живописното огнено шоу, представено от младия Любослав Ценов, а накрая – и внушителната заря, обагрила с пленителна красота есенната вечер! Определено един различен празник по-внушителен с всяка изминала година, незабравим за всички станали съпричастни с множеството прекрасни изненади!

IMG_6702 IMG_6715 IMG_6745 IMGP0300 IMGP0383 IMGP0395

 

About the Author :