Кръстьо Петров, областен шеф на „Атака”: Всички работят за кандидатурата на ГЕРБ за кмет

Krystio_PetrovA„С издигането на толкова много партийни кандидати за кмет на Ямбол, на практика  се работи за кандидатурата на ГЕРБ за кмет”, каза за „Делник” областният шеф на ПП „Атака „Кръстьо Петров. Той не издаде в кои общини „Атака” ще издигне свои кандидати за кметове, което говори за известна неувереност  в щаба на националистите.

Или за тънки сметки, навързани с други политически и граждански формации, където нещата могат да се променят тотално в последния момент. Преди 4 години „Атака” излезе със свой кандидат за кмет в община „Стралджа”, и резултатът на тамошния лидер на партията, Гроздан Иванов, бе отчетен като много силен. В този район от областта ни атакистите печелят действително терен в последните сезони. Имаше идея между тях и партия „АБВ” да се постигне подкрепа за общ кандидат на местните избори, ала работата по-скоро се разсъхна.

Хората на Волен надали ще опитват за кмет на Болярово, както и на „Тунджа”. В селската община обаче те има добри позиции в някои села и там ще излязат със свои хора на вота на 25 октомври. Както и преди, и сега явно голямата цел на „Атака” в Ямбол и региона е да смажат Недка Карска. Тя продължава да е начело на „Националния фронт за спасение на България”, което е удар право в сърцето на Кръстю Петров , който води епични съдебни дела с Карска, наричана от него доказан престъпник.

Петров не потвърди, ала и не отрече, че повече гласове за партията на Волен, от тези за неговия някогашен приятел и съратник в „Атака” Валери Симеонов, ще е много силен резултат за ямболските хора на Сидеров.

About the Author :