Кристиан Вигенин: Трябва да обърнем специално внимание на екологичните проблеми по поречието на река Тунджа смятат кандидатите за народни представители от 31 ЯМИР

Ямбол, 16.03.2023 г.

И днес водачът на листата Кристиан Вигенин и кандидатите за народни представители Галин Пантелеев и Александър Василев за 31 ЯМИР  продължиха обиколката на малките населени места в Община Тунджа. Те представиха  Програмата на БСП за България в селата Кукорево, Окоп и Ханово и акцентираха какво още ще настояват социалистите да бъде направено в 49 ОНС за здравеопазването, детството и майчинството, образованието и социалните услуги, за повишаване доходите  на българите и как да ги запазят от растящата инфлация.

Водачът на листата подчерта, че социалистите са за равен старт на децата, за да постигнат максимума в развитието си без оглед финансовите възможности на техните родители.

”Работим за България, в която богатите няма да стават по-богати, а бедните все по-бедни. На наш гръб и на гърба на европейските данъкоплатци една малка част българи се облагодетелства и социалистите са готови да спрат този процес,ако бъдат подкрепени на предстоящите избори на 2 април с бюлетина  № 1. Важно е масово да отидем до урните и да гласуваме, да изберем работещ парламент и редовно правителство, които ще осигурят предвидимост. БСП е готова да подкрепи всички  действия в тази посока.”

Представителят на ПК „Екогласност” в листата Александър Василев  накратко мотивира участието си в изборите  и зададе риторично три въпроса:

„Искате ли вашите внуци да останат в България и да живеят добре?

Искате ли да имаме силна и отговорна държавна власт, която да решава ефикасно нашите житейски проблеми и да се грижи доходите ни да растгат?

Искате ли мир и благоденствие за страната ни ?

Отговорите на тези въпроси е в нашия избор, а БСП е тази, която може да ги даде и приложи практически”

„Имаме три важни акцента днес и за бъдещото на България – мир, увеличаване на доходите и защита на българското семейство.За мен е важно и да има повече морал в политиката.” – каза Галин Пантелеев.

Присъстващите на срещите зададоха въпроси свързани отново с доходите,за мястото на държавата в подкрепа на дребния частен бизнес, замеделието, животновъдството и пчеларството.

Павлинка Георгиева – кмет на с. Ханово, обобщи диалога избиратели – кандидати за народни представители с думите: „Вярваме в силата на БСП и вярваме, че тя  ще продължи да ни подкрепя, както и до сега го е правила. А ние, избирателите, имаме важна задача – да подкрепяме нейните усилия и ще го сторим!”

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :