Кристиан Вигенин отново настоява за довършването на новата болница в Ямбол

София, 4.06.2021

Кристиан Вигенин, водач на листата на „БСП за България“ в Ямбол, се срещна със служебния министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, за да обсъди с него ремонта на новата сграда на МБАЛ „Свети Пантелеймон“. Вигенин подчерта, че след години празни обещания, ГЕРБ са започнали строителните дейности предизборно в началото на март, но е важно да бъдат планирани следващите стъпки и финансиране както за довършителните работи, така и за оборудване на болницата. Макар служебното правителство да има кратък хоризонт за дейността си, започва бюджетното планиране и е важно необходимите средства да бъдат заложени, подчерта Вигенин в разговора.

Министър Кацаров потвърди, че болницата остава приоритет за него и за служебното правителство и ще бъдат предприети необходимите действия за продължаване и завършване на работата. Той обърна внимание също, че негов ангажимент е дотогава да се гарантира адекватно здравно обслужване на гражданите на Ямболска област.

About the Author :

3 Comments to “Кристиан Вигенин отново настоява за довършването на новата болница в Ямбол”
 • Ямболлия
  June 4, 2021 - Reply

  Защо този комунист политизира и той Новата болница. Нека всеки желаещ да допринася за довършване на зреавното заведение,без да говори за политика.. Добрите действия и добрата работа нямат нужда от политика. СТИГА С ПОЛИТИКА ВЕЧЕ. НЕКА САМО ДА РАБОТИМ В ИМЕТО НА ЯМБОЛ ,НА НЕГОВОТО ДОБРО.

 • Страхил
  June 4, 2021 - Reply

  Ти и гъза си да скъсаш от работа, нова болница пак няма да има.

 • Минка Димитрова
  June 7, 2021 - Reply

  Болница може и да ни позволят, когато Бургас и Сливен спрат да ни крадат бройките на Ямбол за болнични легла. Уви, всичко е политика и един за сметка на друг.

Leave a reply