Парламентарни избори – Кристиан Вигенин: “БСП за България” показа последователност, компетентност и откритост
Уважаеми граждани на Ямбол, Тунджа, Елхово, Стралджа и Болярово,
На 14 ноември отново ще избирате своите представители в Народното събрание. За третия път през тази година. Беше изгубено ценно време за България. Партии, назоваха се самите партии на обществената промяна, пропиляха енергията и позволиха на статуквото да се окопити, на грабителския олигархичен модел на управление, за да се окопае още по-дълбоко.
Този път трябва да бъде различно. Днес БСП разчита на Вашето доверие, защото в тези критични месеци показват последователност, компетентност и откритост.
Показахме, че изборите не са конкурс за красота и остроумие, а състезание на идеи за развитието на България. След дългосрочната ни платформа и секторните приоритети, днес излизаме пред гражданите и с нашата антикризисна програма за първите 100 дни на правителството. В нея сме заложили всичко най-важно, което трябва да направи следващото управление, за да облекчи живота на хората и да постави на здрави основи развитието на страната.
Показахме, че парламентарната дейност не е пазарлък за постове и облаги в частни офиси, а прозрачен процес на обсъждане и постигане на съгласие по политики. Като това се прави по един прозрачен начин, пред хората и пред медиите.
Показахме, че имаме подготвен екип, който е в състояние да намира решения и за най-трудните проблеми, да предлага алтернативи, да мисли дългосрочно.
За пръв път изборът е двоен – и за президент и вицепрезидент. Отново за Вашето доверие се борят Румен Радев и Илияна Йотова. Преди 5 години БСП застана зад тях и от тяхната победа започна пропукването на корупционния модел, изграден от ГЕРБ. Те не ни подведоха и не ни предадоха, затова днес отново заставаме категорично в тяхна подкрепа.
Подкрепете в изборите за Народно събрание „БСП за България“ с номер 33 в бюлетината! В изборите за президент и вицепрезидент подкрепете Румен Радев и Илияна Йотова с номер 6!
About the Author :

1 Comment to “Парламентарни избори – Кристиан Вигенин: “БСП за България” показа последователност, компетентност и откритост”
  • анонимен
    November 15, 2021 - Reply

    И затова сте на пето място в България. Скоро ще изчезнете от политиката и така трябва да бъде.

Leave a reply