Кристеан и Адриан Добреви от Дражево със заслужени отличия

1 (5)На пресконференция на 24 октомври кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев сърдечно приветства младите състезатели по киокушин – Кристеан и Адриан Добреви, придружени от кметът на село Дражево – Дяко Дяков.

Адриан Добрев е на 10 години, като от петгодишен се занимава с карате. До момента е завоювал множество отличия от различни първенства. Този път Адриан се завърна с второ място, в категория до 35 кг. от тазгодишното състезание в Перник, което се проведе на 01 октомври.

2 (2)На 22 октомври 2016 г. в Двореца на културата и спорта в гр. Варна се проведе Международна купа „Варна“ по карате киокушин за юноши и девойки – младша и старша възраст, кадети до 21 годишна възраст и мъже шинкен-шобу. Участие взеха състезатели от Гърция и 23 български клуба в 15 категории. При оспорвана конкуренция, 18-годишният Кристеан Добрев извоюва златен медал в категория на 70 кг.

Братята Добреви, изразиха своята гордост от постигнатите резултати и благодариха на кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев за подкрепата, която получават.

About the Author :

Leave a reply