Красимир Дачев идва за представянето на книгата “Лица за милиони” в Ямбол

litsa-za-milioni-krasimir-dachevКнигата „Лица за милиони: Красимир Дачев” на журналистката Светослава Рудолф ще бъде представена в Художествена галерия „Жорж Папазов” на 10 февруари от 18 часа. На представянето ще присъства и главният герой на биографичната творба  Красимир Дачев, който е собственик на „Свилоза” и на пет други предприятия. Водещ на събитието ще бъде писателят Христо Карастоянов.

„Тази книга е един специфичен учебник по бизнес за младите хора, за да видят как трябва да се рискува и да се променя всичко в страната ни така, както Красимир Дачев го прави“, твърди авторът Светослава Рудолф.
В творбата си журналистката разказва как нейният герой приватизира и модернизира заводи на стойност 350 милиона евро и какви са новите мащабни проекти на Дачев, какво си е говорил той „на четири очи“ с Тодор Живков и Пенчо Кубадински, защо напуска работата си като „дясна ръка“ на Исмет Шабан – Стария Фатик. От книгата на Светослава Рудолф става ясно какви са според Дачев имената на корупцията в управлението на България и помагат ли на българския бизнес Бойко Борисов и неговият екип. Сред темите в творбата са още как наследницата на Красимир Дачев – Росана Дачева, „атакува бизнес хоризонта“ и кога Красимир Дачев ще излети като първия космически турист от България.

About the Author :