Кошмар! Даже Глория иска да избяга от България…

Borko_poslВсички сме идиоти в България, ала на някои много им личи. Наскоро по Националното радио правят интервю с производител на рози. Пита го репортерката, как е положението му, след като е висока изкупната цена този сезон.

И той й казва, че е лошо, тъй като изкупната цена била висока. Всеки производител, няма значение дали на чушки, дали на рози или на бадеми, се моли изкупната цена да е висока, този – обратното.

И този идиотски разговор продължи, без да попита репортерът защо е лошо. Сашо Диков отдели, също наскоро, половин час за интервю с Глория. Имала велики песни. Това, което пуснаха, бе гола вода. За да е всичко още по-свежо, се оказа, че Глория има нова любов, с която скоро щяла да замине да живее в чужбина. Тук животът бил гаден.

Щом и фолк певачките искат да бягат от България, коментарът е труден. Какво обаче тя, Глория, ще прави зад граница? Ще напълни зала „Олимпия” в Париж ли или ще смае Холивуд, не се разбра.

А в Ямбол, апропо, кипи мощен бизнес. Все корави момчета, и все със скъпи джипове. Агропроизводители или индустриалци, навярно. С тия еднакви номера на табелите, това ще да е.

Или скоро полицията ще съобщи нещо друго?

Борислав Ненов

About the Author :