Конкурс за лого на Празника на виното „Скалица 2014”

Vino_SkalicaЗа тазгодишното издание на Празника на виното „Скалица 2014” община „Тунджа” обявява нов конкурс освен традиционните за за най-добър майстор на червено и бяло вино, както и за най-добър производител на гроздова ракия. Новият конкурс е за изработване на лого на Х юбилеен Празник на виното през 2015 г. Проектът за лого може да бъде: компютърна рисунка, рисунка с цветни моливи, флумастери, темперни бои формат А 4. Проектите трябва да са направени специално за конкурса. Класиралият се на първо място графичен знак ще бъде неразделна част от печатните материали, сувенири, албуми и други рекламно-информационни материали през 2015 г.
От общината съобщават, че материалите за дегустация на произведените гроздови елексири и проектите за лого се приемат в кметството на с. Скалица и в стая 204 на административната сграда на община „Тунджа” в гр. Ямбол до 13.02.2014 г.
Тази година празникът ще се проведе на 15 февруари от 10,30 ч. По традиция организатори са община „Тунджа”, кметството и читалището на село Скалица.
В празничната програма ще вземат участие самодейни певчески и танцови колективи от община „Тунджа”, оркестър „Настроение” и народната певица от Сливен Евгения Георгиева

About the Author :