Комисар Йордан Събев получи най-високото отличие на МВР

DSC04146Най-високото отличие на МВР – „Почетен знак на МВР“, получи днес комисар Йордан Събев, директор на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Ямбол. Отличието му се присъжда със заповед на вицепремиера и министър на вътрешните работи  Румяна Бъчварова за постигнати високи и трайни резултати в работата и беше връчено днес от директора на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов на специална церемония в тържествената зала на ОДМВР в Ямбол. На нея присъстваха областният управител Димитър Иванов и директорът на ОД на МВР ст. комисар Генчо Иванов, служители от РД ПБЗН и представители на медиите.

???????????????????????????????За конкретен личен принос и по повод на професионалния празник на българските пожарникари – 14 септември, седем служители от РД ПБЗН Ямбол са наградени с „Писмена похвала“ от директора на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов. Той лично поздрави наградените и даде висока оценка на организацията и работата на местната дирекция, и за отличното й взаймодействие с всички институциите в областта. Гл.комисар Николов посочи, че през последните месеци служителите от ямболската дирекция са действали изключително ефективно в борбата с наводненията и с горските пожари, защитавайки живота и здравето на гражданите, частната и обществена собственост и опазване на околната среда.

DSC04150 DSC04152 ??????????????????????????????? DSC04160 DSC04165 ??????????????????????????????? DSC04168 DSC04170 DSC04171 DSC04173 DSC04175

About the Author :