Колко струват обещанията?

Колко струват обещанията  и официално обявените намерения на ръководството на община Ямбол можем само да гадаем, като видим как се разбиват на пух и прах.

До 10 септември трябвашe да е готов и изцяло завършен центърът на Ямбол, но не съм оптимистка дали това ще е датата, от която това пространство най-сетне ще стане достъпно за гражданите.

До края на юли трябваше всички комуникационни предприятия да приключат с ремонтите си по  улица „Търговска”, за да започне обновяването й, но като виждам и август си отиде, а „ВиК” копае ли копае и още не е подменило водопровода, за да започнат същинските ремонтни работи.

Най-големият проблем е, че краят на октомври приближава, а общината не е приключила нито един от големите си инфраструктурни проекти, с които толкова се гордее – канализацията на Каргона и пречиствателната станция не са готови, Безистенът не е отворен, центърът вероятно поне ще е завършен, но допълнителните обекти към него надали, а да не говорим за регионалното депо. А всеки недовършен европейски проект ще бърка пряко в нашите джобове като данъкоплатци, защото ще трябва да го довършваме с нашите пари…

Диана Иванова

About the Author :