Коледно настроение в ЦСРИ – град Болярово

IMGP7302На 15 декември в сградата на Центъра за социална рехабилитация и интеграция потребителите, персоналът и гостите отбелязаха настъпващите коледни и новогодишни празници. Коледно настроение се усещаше навсякъде – от украсата и красивите кътове до нетърпеливото посрещане на Дядо Коледа и Снежанка. Освен потребителите на ЦСРИ – град Болярово на тържеството присъстваха и момичетата от Защитеното жилище в Болярово (към ДВХУИ – с. Малко Шарково). И за домакините, и за гостите имаше празнична почерка, а те пък имаха весела програма, с която зарадваха присъстващите.

IMGP7312Дядо Коледа (потребителят на ЦСРИ – Станчо Петров) и Снежанка (трудотерапевтът Галина Колева) наистина пристигнаха и раздадоха подаръци на всички присъстващи. Но първо изслушаха поздравите на момичетата от Защитеното жилище и потребителите на Центъра, които бяха наистина впечатляващи.

Управителят на ЦСРИ Марина Танева поздрави всички гости и служители и им пожела много здраве и благоденствие.

IMGP7318Жените от Защитеното жилище за възрастни демонстрираха освен певческа дарби и своите артистични способности чрез изнесената фолклорна програма и на лицата им грееше задоволство, получавайки подаръци и почерпка.

Потребителите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция също рецитираха и пяха и бяха щастливи от получените подаръци.

IMGP7325Дядо Коледа и Снежанка благодариха на всички и ги поканиха да тропнат дружно весело хорце. Дядо Коледа дори изпя една песен на всички присъстващи.

Така, в отлично празнично настроение домакини и гости, продължиха тържествената част на празнична трапеза. Всички си пожелаха и през следващата година да посрещат все така заедно и с настроение празниците.

IMGP7328 IMGP7332

About the Author :