Коледната картичка на фирма “Палфингер” е с рисунка на момиче от училището в Тенево

Вече втора година фирма „Палфингер Продукционстехник България”, водещ световен лидер в производството на подемно-транспортни системи и партньор на Обединено училище „В. Левски”, с. Теневоq съгласно Договор за сътрудничество, провежда ученически конкурс за рисунка по повод светлите коледни празници. Целта на конкурса е да стимулира и отключи личностния и творческия потенциал на учениците, които провеждат своята учебна и производствена практика в модерния Учебен център на завода в село Тенево, община „Тунджа”. С най-добрите рисунки се създават специални поздравителни картички, с които международната компания „Палфингер”, разполагаща с производствени и монтажни обекти в Европа, Америка и Азия и над 4500 търговски центъра в над 130 страни на всеки континент, поздравява своите многобройни работници и служители.

Тази година избраната рисунка за специалната коледна картичка на фирма „Палфингер” е на Амдие Славова, ученичка от 9 клас на Обединено училище „Васил Левски”, с. Тенево. Тази картичка ще пътува по целия свят и с нея фирма „Палфингер” ще отправи своите коледни пожелания на различни езици за мир, светлина и любов към своите делови партньори от различни континенти.

През изминалата година друг възпитаник на ОбУ „В. Левски”, с. Тенево, бе номиниран с това високо отличие и това бе осмокласничката Стоянка Динева.

Поздравяваме най-сърдечно Амдие Славова за високото признание. Пожелаваме ѝ здраве, много мечти и все така да продължава да твори красота.

Обединено училище „Васил Левски”, с. Тенево благодари на фирма „Палфингер” за професионалната подкрепа. Нека този великолепен пример на сътрудничество да насърчава и други представители на българския и международния бизнес да гледат в една посока с образователните институции в България!

Гинка Димитрова

преподавател в ОбУ „В. Левски”

с. Тенево

 

 

 

About the Author :

Leave a reply