Коледен поздрав

???????????????????????????????По утвърдила се вече традиция, в навечерието на Коледа и Нова година, децата и учениците на Община „Тунджа” отправят поздрави към своята „Община – приятел на детето”.

Тази година, на 23 декември, в административната сграда на общината кметът Георги Георгиев, неговият екип, председателят на общинския съвет Нели Славова и служители от общинската администрация посрещнаха коледарска група от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“, с. Скалица. Деветокласниците от новата професионална паралелка „Лозаровинарство“ огласиха със своите песни и благослов празнично украсеното фоайе на втория етаж в сградата. Сред наричанията бяха пожеланията за здраве и берекет, отправени към ръководството на общината и всички нейни граждани.

???????????????????????????????С топли думи към учениците се обърна кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев, който поднесе традиционния кравай с железни монети върху него. Той благодари за пожеланията и подари на коледарите коледни торби, пълни с лакомства.

Кметът Георгиев и присъстващите получиха поздравителни картички, изработени от децата към СОУ „Св. Паисий Хилендарски” от с. Скалица.

???????????????????????????????С благодарност към ръководството на общината за новите придобивки и възможността да се обучават децата на „Тунджа“ в средно общообразователно училище, се обърна ръководителката на групата и преподавател в училището Катя Атанасова.

 

 

?????????????????????????????????????????????????????

About the Author :