Коледен базар в Ямбол

Ямбол, 18.10.2021 г.

От 27 ноември 2021 г. до 2 януари 2022 г.  Ямбол ще бъде превзет от вълшебен коледен дух! В централната градска част ще има празничен базар.

За първи път жителите и гостите на града ще могат да се потопят в приказна, празнична атмосфера, включваща специален макет, пресъздаващ Рождество Христово, красиви коледни украси и много интересни коледни щандове.

Специална работилничка с поща на Дядо Коледа ще очаква най – малките, където ще могат да се снимат и да пращат писмата си за подаръци.

На тематично украсената голяма сцена ще бъде представена разнообразна и развлекателна празнична програма.

Жителите и гостите на Ямбол ще имат възможността да открият огромно разнообразие от празнични сувенири и украшения, ръчно изработени подаръци, уникални коледни лакомства, безброй вкусотии и напитки.

Вдъхновени от големите европейски коледни базари, организаторите обещават незабравими емоции и спомени за всички, много забавления, игри, подаръци и много изненади.

Коледният базар в Ямбол ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Организаторите ще осъществяват постоянен и стриктен контрол за съблюдаването им.

About the Author :

1 Comment to “Коледен базар в Ямбол”
  • Ямболия
    October 19, 2021 - Reply

    Така се възвръща духовността на нашият роден ЯМБОЛ,загубена за съжаление вече 77 години. Бавно и постепенно ЯМБОЛ ще стане пак част от цивилизована Европа,какъвто е бил до 9 септември 1944 година. ДИОСПОЛИС-едно от имената ни , което значи Божи град. С БОГ напред,към духовни върхове на нашия любим ЯМБОЛ.

Leave a reply