„Коалиция за България”: Свалянето на билбордове е политическо безсилие

CAM00174aПресцентърът на “Коалиция за България” се запозна с публикацията  „Гошооулу прави избори” от 13 май на сайта „Ямбол свят”.

След като повече от година кметът на Ямбол – електронният инженер Георги Славов „не забеляза” рекламата по билбордовете из града, се сети че преобладаващата част от рекламните съоръжения на ямболски рекламодатели и търговци са поставени без някакво разрешение. И след като видя политическата реклама на опонентите (антисивите), се сети за предизборната кампания, която той като областен политически лидер трябва да реализира.
И стартира предизборната си кампания по Бай Ганьовски, като реши да премахне ВСИЧКИ СЪОРЪЖЕНИЯ. Толкова може – и това прави. Разбира се, започна с премахване първо на съоръженията с агитацията на опонентите.
Както коментират запознати, това може и да им е цялата сива предизборна кампания.
Толкоз
Засега.

Пресцентърът на „Коалиция за България”  изразява своето възмущение от методите, чрез  които  прави кампания областният координатор на ПП „ГЕРБ”.  Кампания се прави с политики, а  не с технически средства, каквито ползва координаторът – градоначалник.

Разбираме политическото безсилие на опонентите. Но истината не може да остане скрита. „Коалиция за България” не разчита на билбордове, а на контакта и диалога с гражданите, на взаимното доверие и подкрепа за истински социални политики.

№15 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

About the Author :