„Коалиция за България“ регистрира листата си за парламентарните избори

Една от първите в 31 Ямболски многомандатен избирателен район днес в 14 ч. в  РИК  под № 8 беше регистрирана листата на кандидатите за народни представители от „Коалиция за България“. Без забележки и с благодарност за добре свършената предварителна работа  адвокат Мариана Гърдева им пожела успех. В първите минути след регистрацията водачът на листата Кристиян Вигенин се обърна към избирателите с думите: „Днес е ден за искане на прошка и аз искам прошка от българските граждани затова, че толкова месеци вече Парламентът не успя да направи това България да тръгне стабилно по пътя на прогреса. Надявам се тази прошка да ни бъде дадена на 2 април и от 2 април нататък както БСП така и България да тръгне нагоре“.

Кристиан Вигенин подчерта още, че  листата, обновена на 70 %  и при средна възраст на кандидатите 43 години, е баланс от опит, знания и младост. “Общинските организации в област Ямбол и коалиционните партньори ще изпратят в 49-то Народно събрание личности, чиято кауза е да възродят родината ни. А „Коалиция за България“ тръгва с амбициозна програма, която трябва да гарантира по-високи доходи, контрол на инфлацията, по-добро здравеопазване, образование, развитие на енергетиката и преди всичко мир, стабилност и невъвличане на България в конфликти. С тези идеи и с тази програма се надяваме да спечелим доверието на повече граждани. И аз се обръщам към всеки един от гражданите на област Ямбол да гласуват доверие на партиите, които са доказали, че могат да управляват, а БСП е № 1 между тях”, каза още водачът на листата.

Членове и симпатизанти на БСП, които очакваха пред РИК приключването на регистрацията, изслушаха с внимание думите на Кристиан Вигенин и всички заедно се упътиха към парка, където се проведе закриването на  Международния маскараден фестивал „Кукерландия“.

About the Author :