Коалиция „ГЕРБ – СДС“ регистрира листата за предстоящите парламентарни избори за Ямболски регион

 

Ямбол, 11.10.2021 г.

Коалицията „ГЕРБ – СДС“ заяви отново силни позиции с издигнатите кандидати за народни представители в област Ямбол. Приемственост и обновяване показва предложената листа. В листата влизат осем доказали се личности, който живеят, работят и мислят за Ямбол и областта.

Добре балансирана листа, отворена към хората, с представителство в нея на нови млади хора в политиката, както и доказани политически фигури и представители на гражданското общество. Това е впечатлението от регистрираната листа на Коалиция „ГЕРБ-СДС“.

Народният представител от 46-тото Народно събрание и екс областен управител Димитър Иванов поема отново политическата отговорност и повежда обединената листа. 41-годишният магистър по икономика се ползва с широко обществено одобрение и политическа подкрепа. „ГЕРБ е политическата сила, която е доказала, че може да носи отговорност и да управлява с отговорност. ГЕРБ отново ще поеме отговорност за стабилността и просперитета на страната, за сигурния живот на хората“, коментира водачът на листата.

На второ място в листата застава представител на община Елхово – Снежана Делчева. Трета позиция е за Атанас Христов – педагог и общински ръководител на ПП ГЕРБ в община „Тунджа“. Следващият в листата е Станислав Говедаров. 40-годишният предприемач бе народен представител в 45-то Народно събрание от Коалиция „ГЕРБ – СДС“. Стралджа отново залага на многоуважавания личен лекар д-р Дора Йовчева. Като представител на СДС Ямбол в листата влиза ново лице – това е Юлия Маджарова, филолог и директор на училище в областта. На седмо и осмо място в листата влизат още две нови, млади и перспективни имена. Общинският съветник от Общински съвет „Тунджа“ Мартин Петров е на седма позиция. Осмо място в представената от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ листа с кандидати за народни представители за изборите на 14 ноември е за младия археолог и член на НИС на МГЕРБ – Мирослав Козарев.

Това е отборът на отговорните политици, мотивирани и професионално доказали се хора. Това е отборът на ГЕРБ-СДС, с който Заедно продължаваме да работим за стабилност и развитие“, коментира Димитър Иванов.

 

About the Author :

Leave a reply