Коалиция “България без цензура” издига най-младата листа

DSC00843КП „ България без цензура” представи кандидат-депутатската си листа. Водач на листата е бизнесменът Петър Личев, който отбеляза, че листата е вероятно най – младата със средна  възраст 36 години.

„Повечето ни кандидати за депутати са висшисти и успели в професиите си хора, реализирани както в професионален, така и в личен план.  Най-хубавото е, че всички ние живеем, работим и отглеждаме децата си в Ямбол и затова може да се каже, че просперитета на Ямболска област е наша кауза”, каза водачът на листата и допълни: „Смятам, че няма да изненадам никого, ако кажа, че ако ние имаме представител в парламента, той ще работи повече хора да останат в Ямбол и в областта. Всеки един от нас иска тук да има повече работни места и по-големи възможности, за да не се притеснява, че един ден детето му ще замине за друг град или държава. Ние смятаме, че досегашното управление на държавата ни и на града ни е длъжник на всички млади хора, избрали да живеят и да се развиват в по-малки области като нашата. Защото всеки ден тук е предизвикателство, както за бизнеса, така и за живота на отделния човек”.

Листата е от осем кандидат-депутати:

Водач е Петър Личев е роден през 1979 година, завършил „Счетоводство  и контрол” в УНСС. Семеен с две деца. Член  на управителните съвети на „Националния аграрен съюз”  и „Българско аграрно сдружение”. В частния бизнес е повече от 10 години. Занимава се с бизнес в сферата на земеделието, животновъдството, производството и туризма. Има сериозни наблюдения върху хората,  които живеят и работят в областта, защото е  работодател на над 200 човека.

Втора в листа е Десислава Москова, родена през 1985 г. юрист, завършила Пловдивския университет,  работи в Агенция за събиране на вземания. Семейна с едно дете.

Трети е Светлин Тонев, роден през  1974 година. Работи в частния бизнес – има успешна строителна фирма, член на Камарата на строителите. Семеен с едно дете.

Четвърти е Деян Димов, роден през 1978 година, средно специално образование , земеделец обработващ  2500 декара земеделска земя в нашата област. Също семеен с две деца.

Пети е Явор Петров, роден 1984 година, завършил Минно-геоложкия университет. Има докторат по „Разработка на полезни изкопаеми”, заместник-изпълнителен директор на „Минна компания Петров”.

Шеста в листа е Виолета Борисова, родена през 1985 година. Завършила Икономическия университет във Варна, специалност „Стопанско управление”. Работи като мениджър продажби във фирма „Химически продукти”.

Седми е доктор Георги  Ъков, роден е през 1971 година. Завършил е Медицинския университет Стара Загора, специалност хирургия. Има един син.

Галина Кънева, родена през 1966 година в Бояново. Дългогодишен учител по математика и информатика в гр. Елхово.  Завършила е Шуменския университет със специалност „Математика и информатика”. Семейна с две деца.

 

About the Author :