Кметът на община Ямбол дари заплатата си на двама млади ямболски спортисти

Ямбол, 23.11.2020 г.

Валентин Ревански продължава да подкрепя общественозначими каузи и млади таланти. Този месец той дари заплатата си, поделена между две ямболски надежди в спорта – Рафаела Пламенова Симеонова и Мехмед Хасан Мехмед.

Средствата бяха връчени на спортистите в зала 203 от Михаил Керемидчиев, заместник-кмет на община Ямбол.

Рафаела е национална състезателка по тенис до 12 години, завоювала е първо място на Държавния турнир „Киндер +“ в Бургас и второ място в Националната „Киндер +“ ранглиста, даващо право за участие във финалния „Киндер +“ турнир за Европа, който ще се проведе през февруари 2021 година в тенис академията на Рафаел Надал в Майорка, Испания.

Мехмед е състезател по борба в категория 57 килограма на клуб „Борба и самбо“ – Ямбол, републикански и балкански шампион. Предстои му участие на републиканско първенство.

About the Author :

3 Comments to “Кметът на община Ямбол дари заплатата си на двама млади ямболски спортисти”
 • Новите дрехи на царя
  November 23, 2020 - Reply

  Браво на кмета!!!
  Някой от общинската администрация да го информира, че в рамките на този мандат има право на 48 заплати.
  Да не го “подведат” пак и той без да иска да прескочи лимита си от заплати.

 • Anonymous
  November 24, 2020 - Reply

  Че той предсрочно се нагуши, като си присвои общински имоти и асфалтира пътя до чалготеката си с общински пари, демек на тия, които ръкопляскат за тия две заплати…. Много са прости ямболскитр селяндури.

 • 1873
  November 24, 2020 - Reply

  Винаги ще се намерят изроди ,които да плюят сегашния ни успешен кмет. НО КМЕТЕ, НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТАКИВА ЕДНОКЛЕТЪЧНИ ЖИВОТНИ.

Leave a reply