Кметът на община„Тунджа” Георги Георгиев тръгна към четвърти мандат

???????????????????????????????Към четвърти мандат начело на община „Тунджа” тръгна кметът на Георги Георгиев, след като бе избран за кандидат на БСП на общинската конференция . Нели Славова, председател на БСП в община „Тунджа” каза за „Делник”, че  всички 45 организации на БСП в общината са застанали единодушно зад избора на Георги Георгиев за кандидат-кмет.

„Не ни беше никак трудно да изберем своя кандидат за кмет, след  много успешните мандати на Георги Георгиев начело на община „Тунджа”, заяви още Нели Славова, която е и председател на местния парламент. На общинското събрание на „Тунджа” бяха определени и местата за коалиционния партньор на БСП в изборите наесен – Земеделски съюз „Ал.Стамболийски”. На земеделците се предоставят трето и девето място в листата.

DSC01647В листата на БСП за общински съветници ще има и четирима представители на Гражданската квота, те са под номера  5, 10,13 и 16. Листата ще бъде от 22 души.

Петима от номинираните за общински съветници от БСП са си направили самоотвод на общинската конференция на БСП. Стоянка Белчева е отказала да се кандидатира поради здравословни причини , а Йовчо Митев, председател на земеделската кооперация н село Ботево, е преценил, че е време да даде път на по-младите.

DSC01656В четвъртък на пленум на Общинския съвет на БСП в община „Тунджа” ще се подреди листата с кандидати за общински съветници и поименно.

About the Author :