Кметът Валентин Ревански се срещна с граждани на Ямбол

В петък, 29 ноември 2019 г.,  се проведе вторият приемен ден на кмета на община Ямбол Валентин Ревански, по време на който жители споделиха свои проблеми. Кметът бе запознат с лични проблеми на гражданите, както и с трудности, създадени от предното ръководство на община Ямбол.

“Личните срещи с гражданите на Ямбол са задължителни. Проблемите, които споделят хората, са наистина много, особено когато кабинетите на администрацията са били затворени за тях в продължение на 12 години. Извиняваме се на всички, на които се налага да чакат“, каза кметът на община Ямбол Валентин Ревански.

Приемни дни ще имат и заместник-кметовете Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев, както и секретарят на община Ямбол Кольо Колев.

Приемните дни на кмета са всеки втори и четвърти петък на месеца.

При непредвидени обстоятелства, подалите заявление за прием се уведомяват предварително.

– Записването става в Центъра за услуги и информация в Община Ямбол.

– Тези, които не могат да бъдат записани в рамките на един приемен ден, ще бъдат записани за следващия.

– При записване гражданите трябва да съобщават въпроса, който искат да поставят и да предоставят писмени документи по проблема, ако е необходимо и/или разполагат с такива.

– Кметът може да прецени, че поставеният въпрос е от компетентността на неговите заместници и да насочи гражданите за среща със съответния заместник-кмет или директор на дирекция.

– Записването във връзка с назначаване на работа не се препоръчва. Всички свободни работни места в общинска администрация се обявяват на интернет страницата на община Ямбол.

– Граждани, които вече са получили отговор от кмета на поставен от тях въпрос, не следва да бъдат записвани за приемен ден на кмета по същия въпрос.

Пресцентър Община Ямбол

 

About the Author :

Leave a reply