Клуб по водомоторни спортове ще представи дейността си

Ямбол, 1.07.2020

Развитието и популяризирането на физическата активност и физическото възпитание сред младите хора е един от основните приоритети на ръководството на община Ямбол.

Предстои представяне и запознаване на жителите на града с дейността и успехите на спортните клубове, които общината подкрепя.

На 02 юли, четвъртък, от 17.00 ч. на ул. „Кабиле“ до източната страна на община Ямбол Клуб по водомоторни спортове 69 Рейсинг – Ямбол ще представи своята дейност.

Президентът на клуба Валентин Захариев ще запознае присъстващите с дейността на клуба и постигнатите успехи. Ще бъдат представени джетове и екипировка, които се използват в спортно-състезателната дейност на клуб.

От 10 до 12 юли в град Царево предстои участие на състезатели от клуба в Балканско първенство по Джет Ски. Арена на водните битки ще бъде плаж Театро Бийч. В категориите до 180 к. с., до 230 к.с. и над 300 к.с. ще вземе участие миналогодишният носител на Балканска и Европейска титла Валентин Захариев и Велин Тачев. При жените сили ще премери Ива Найденова.

Организатори на събитието са Международната федерация по водомоторни спортове UIM, Българска федерация по водомоторни спортове и клуб Акватракс.

Да подкрепим и да пожелаем успех на състезателите на клуба по водомоторни спортове 69 Рейсинг – Ямбол!

Пресцентър на община Ямбол

About the Author :

Leave a reply