Клубовете към ПГ „Васил Левски“ демонстрираха постиженията си пред целия град

SAM_0696Представителните изяви на клубовете по проект „Твоят час“ към ПГ „Васил Левски“-Ямбол, се проведоха днес, 1 юни, на пространството пред Профсъюзния дом в центъра на града. 264 участници в различните форми привлякоха вниманието на своите съученици и на жителите на Ямбол.

С музика, слово и жест младите актьори от клуб „Сцената е наша“ под режисурата на М. Георгиева представиха комична интерпретация на училищния живот. Участниците от клуб „Питагор се забавлява“ демонстрираха, че математиката е не само сложна, но и забавна наука. Те тестваха съобразителността на публиката с викторина. Групата „Италианският е забавен“, водени от Б. Стамболова, показаха, че усвояването на чужд език е занимателно дело. Участниците разиграха скеч на езика на вечните канцонети. Красота и настроение внесоха песните и SAM_0674танците от „Фолклорна въртележка“ с ръководители С. Нойкова и И. Желева. Наслада за очите подариха изящните хартиени произведения на приложниците от ателие „Вълшебството на квилинга“ с ръководител М. Христова. Участниците от клуба „Здравословно хранене“ с ръководител Т. Горнакова почерпиха публиката с кулинарните си изкушения. Младите литератори от клуб „Талант“ с ръководител Е. Радева представиха кратка видео история на гимназията. Клубовете „Компютърни игри или реални пътешествия“ с ръководител Д. Болградова и „Игри в и извън виртуалното пространство“ с ръководител С. Стоянова презентираха в картини историята на дейностите по проекта.

Своите спортни умения представиха във физкултурния салон на гимназията феновете на спорта. Там своите постижения показаха клубовете „Забавни спортни игри“ с ръководител И. Петрова, „Плуване“ – М. Янев и „Бойни изкуства срещу агресията“ – Т. Илиев.

SAM_0660 SAM_0661 SAM_0662 SAM_0663 SAM_0664 SAM_0665 SAM_0667 SAM_0669 SAM_0670 SAM_0677

About the Author :

Leave a reply