Киноистерия в Ямбол заради „Петдесет нюанса сиво”

50 нюансаВсички билети за филма „Петдесет нюанса сиво” в ямболското кино „Елит” бяха изкупени още преди няколко дни и днес, когато е първата прожекция на скандалната, според някои, кинолента, се очакват страхотни  емоции в салона. Кино „Елит”, което  от години остана единственото ямболско пристанище на седмото изкуство, излъчва филма  в три сеанса – от 15, 19,30 и 21,30 часа. Всеки уважаващ себе си тийнейджър имал  билет за прожекциите, но щяла да върви препродажба на ценните хартийки, тъй като цената им рязко отива нагоре.

Официалната сума на билета е 6 лева, но при очакваните супер горещи секс  сцени в „Петдесет нюанса сиво”, цената на „черно” ще се качи поне на 10 лв., твърдят ямболските тийнейджъри. Филмът по романа на Е Л Джеймс  тръгна по кината в цялата страна в навечерието на Свети Валентин, което тотално отклони учениците от  и  без  това недолюбвания от тях Свети Трифон Зарезан.

От другата страна на барикадата, тази на родителите, реакциите  са противоречиви. Някои бащи дават пари за филма с удоволствие, само и само децата да се махнат от дома, за да могат поне за два-три часа  да пият виното си на спокойствие. Майките били притеснени, но  в ямболските книжарници се вижда, че именно те купуват масово „Петдесет нюанса сиво”, докато мъжете по-скоро прелистват романа, който вече се превърна в трилогия.

Все пак, поне на първите няколко прожекции, майки  и дъщери няма да бъдат заедно в „Елит”.

Или ще се дебнат да са там в различно време.

About the Author :