Като експресен влак приключи есента тимът на Елхово

IMG_1819Като експресен влак приключи есенния полусезон от първенството на „А” областната група тимът на Елхово. Неговите футболисти постигнаха победи във всичките девет кръга и зазимиха на върха с актив от 27 точки. Играчите на Елхово направиха и страхотна голова разлика – те допуснаха само едно попадение в мрежата си, а вкараха на съперниците си 37 гола.

В последния за есенния дял от шампионата мач елховци надиграха на свой терен настоящия първенец на Ямболска област „Межда” с 3:0. Именно съставът на село Межда е най-голямата издънка през първия дял от първенството, след като постигна само 3 точки и е на предпоследната, девета позиция. Последен, но също с три точки, е тимът на „Бенковски” от Зимница.

Най-интересен бе мачът в Симеоново, където местният „Искра” посрещна традиционно имащия амбиции за върха тим на Стралджа. Младият отбор на гостите трябваше да преглътне загубата с 2:0 и да чака по-добри пролетни дни. Неочаквано тежко поражение допусна съставът на Болярово, който изигра много силна есен. В последния мач от полусезона Болярово посрещна „Червена звезда” от Каменец и напусна победен  с  1:6.

Въпреки това в класирането от есенния полусезон Болярово има 15 точки, а звездашите са  с  14 точки. На втора позиция, след безспорния лидер Елхово, е Симеоново, той е с 22 точки.

Снимка: Елхово нюз

About the Author :