Карон Джонсън брутален в зала „Диана”

DlonsunВъпреки безспорната си класа, показана откакто и с екипа на „Ямбол”, тежкото крило Карон Джонсън остави негативни оценки с някои действия в мача срещу „Спартак” миналата събота.
Мощният американец се развихри във втората четвърт, в която наниза 12 точки и бе неотразим за противника.Тогава обаче Джонсън удари, волно или неволно, бе трудно да се прецени, централния нападател на плевенчани Иван Тилев, при което той се свлече на пода. Съдиите не отсъдиха нарушение, но спортсменството, когато има, след пряк контакт, паднал на терена съперник, изисква да отидеш при него и да видиш дали е в добро състояние.
Вместо да направи това, Джонсън почна да се кара с реферите, а после и да гледа заплашително Тилев. Лошата ситуация веднага бе усетена от треньора Радионов и той сложи на пейката американеца.
Тежкото крило обаче имаше странна вечер, и през третата четвърт отново игра грубо, след което последва дисквалификация и на него, и на състезател от „Спартак”.
Ако това започне да стана навик на Карон Джонсън, за ръководството на клуба ни ще има огромни проблеми, тъй като липсата на феърплея ще остави тима ни в много важен момент без един от възловите играчи.
А голямата заплата на Джонсън изисква спазване на правилата. Както го правеше Джон Офоегбу.

About the Author :