Капитанът на „Ямбол” Станислав Говедаров: „Ситуацията не е много ясна на Явор, ще му трябва малко време да навлезе”

88046-e0777e1620ecd7345e401c85e8401ea6.jpg.620x350_q85_crop”Ситуацията в клуба не е много ясна на Явор, ще му трябва малко време, за да навлезе в нещата”, каза по време на пресконференцията, състояла се в петък в зала „Диана” капитанът на мъжкия тим Станислав Говедаров. Той обясни, че отборът е бил на ръба да не съществува през този сезон, заради финансовите проблеми на БК „Тунджа”. „Правили сме като състезатели всичко възможно проблемите да не се забелязват”, заяви още ветеранът в нашия отбор, който започва своя 14 сезон с жълто-синия екип.

„По-добре е да има някакво управление, отколкото да няма никакво управление на баскетболния клуб”, добави гардът и уточни, че за разлика от другите клубове, които имат по десет човека личен състав, в „Ямбол” няма нито един.

Въпреки че не съм роден в Ямбол, след толкова години в отбора, аз вече се считам част от града и ме боли, когато има проблеми”, каза още капитанът Говедаров. Той издаде и една вътрешна „тайна”- че за разлика от повечето други клубове, няма баскетболист, който да си е тръгнал от „Ямбол”, без да е получил всичко заработено до последната стотинка.

About the Author :