Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев се срещна с жителите на село Могила

DSC02130Предизборна среща с жителите на село Могила проведоха кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев и кандидати за общински съветници, издигнати от коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски”.

Кандидатът за кмет на селото – Весела Боева, зад която застава коалицията, представи основни цели и приоритети, залегнали в предизборната й програма. Сред тях са подобряване състоянието на уличната мрежа и на зоните за отдих; отводняване на пътя до гробищния парк, решаване проблема с нерегламентираното сметище. Весела Боева е на 24 години и е най-младият кандидат за кмет на населено място, издигнат от Коалицията. Безрезервна подкрепа на нейната кандидатура заяви кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев. Той подчерта, че сред 40-те кандидати за кметове на тунджанските села, подкрепени от БСП и ЗС „Александър Стамболийски”, 10 са в младежка възраст. „Това показва, че те са повярвали в правилността на нашата политика, имат готовност да я развият и искат активно да допринесат за успешното израстване на своите села”, допълни Георги Георгиев.

DSC02132В изложението си кандидатът за кмет на община „Тунджа” представи постиженията на общината през изминалите четири години и акцентира върху най-важните цели и приоритети в общинските политики: подобряване на средата на живот чрез нови инвестиции в ремонтни и строителни дейности; активна социална политика чрез разширяване спектъра и обхвата на социалните услуги; нови политики за трудовата заетост, както и в областите на образованието, културата, спорта, здравеопазването, в управлението на общинската собственост. Важен акцент беше поставен върху привличането на допълнителни финансови ресурси от структурните фондове на Европейския съюз, за да се осигури по-добра, по-съвременна и по-качествена среда на живот.

DSC02135На тази база, подчерта Георги Стоянов Георгиев, е разработена и предизборната Програмата за управление и развитие на Община „Тунджа” през новия мандат. Тя е последователна и надгражда постигнатото в предходните три управленски мандата. „И ако вие на 25 октомври изберете № 12 в трите интегрални бюлетини – за кмет на община, общински съветници и кмет на населеното място, мога да ви гарантирам, че възходящото DSC02143 DSC02156 DSC02161 DSC02162 DSC02163

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

About the Author :