Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев – „Ще продължим с отговорност да работим за вашите достойни дни!”

DSC02167В обновената зала на читалището в село Кабиле кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев и кандидати за общински съветници, издигнати от коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски” проведоха предизборна среща с жители на селото.

„Кабиле трябва да запази автентичността си и своевременно да приеме ново и модерно развитие.”, заяви кандидатът за кмет на селото – Христо Христов, зад чиято кандидатура застава Коалицията. Той представи предизборната си програма. В нея е заложено търсене на възможности за изграждане канализация за отпадни води, разработване и реализиране на нов проект за изграждане на отводнителен канал в югозападната част на селото, намиране на трайно технологично решение за подобряване проводимостта на втория отводнителен канал, нов проект за оформяне на центъра на селото и за ново осветление, съдействие за разкриване на лекарска и зъболекарска практики.

DSC02177В изложението си кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, кмет на общината от 12 години, подчерта, че село Кабиле е емблематично село не само за община „Тунджа”, но и за Ямболска област и за България. Поради това и инвестициите, вложени тук  през изминалия мандат за решаване проблемите на с. Кабиле, са значими. Той припомни, че по изрично настояване на ръководството на община „Тунджа”е станало възможно изграждането на връзка между село Кабиле и автомагистрала „Тракия”.

DSC02180„Изграден беше нов водопровод, чрез който се реши проблема с водоснабдяването на жителите. Привлечен беше един от най-големите стратегически външни инвеститори в България – веригата Лидл, да изгради именно в индустриалната зона на Кабиле втория в страната логистичен център със складова база. Подобрено е състоянието на важни за селото улици. Извършени са ремонти на детската градина и част от сградата на закритото училище. В момента тук общината изгражда един от най-добрите стадиони в Ямболска област – с обслужваща сграда, трибуни, игрища за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, паркинг.

DSC02195Всичко това оформя днешния съвременен облик не само на село Кабиле, а и на цялата община „Тунджа”. Това е и политиката на БСП и ЗС „Ал. Стамболийски”, която ще продължим – с професионализъм в работата и с грижа за хората. Гласувайте с № 12 в трите интегрални бюлетини за достойните дни на община „Тунджа”, призова Георги Стоянов Георгиев.

DSC02209

Общински предизборен щаб на БСП

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

About the Author :