Кандидатът за кмет Катя Георгиева представи решения за проблемите на Ямбол

1Първият официално утвърден кандидат за кмет на Ямбол Катя Георгиева представи част от идеите си за развитие на града. Тя призова ямболци да бъдат активни, свободни и смели и да участват в изборите, като гарантира, че ще вложи всички усилия да ги убеди, че има алтернатива с по-добрите идеи за бъдещето на Ямбол и че като човек, който иска доверието им, знае как да ги реализира.

2 (4)„За да бъде катализирана истинска промяна, е необходимо повече от един човек и един общински съвет. Зад всяка голяма промяна обикновено стоят многобройни съмишленици и аз протягам ръка към всички ямболци“, обърна се Катя Георгиева към ямболци и ги призова да дадат нов шанс на Ямбол.

В представянето си тя се мотивира защо е убедена, че може да се справи като кмет, изтъкна какви нередности се е опитала да реши като общински съветник и подробно представи важните за града нерешени от сегашното управление проблеми, като предложи своите виждания за преодоляването им.

2 (3)Катя Георгиева е подготвила специална програма за задържането на младите хора в Ямбол, за привличане на млади специалисти в здравеопазването и образованието, за насърчаване на инвестиции с висока добавена стойност, защото в града проблем не е безработицата, а ниските доходи. Тя заяви, че ще заложи и на изравняването на стандарта на живот в кварталите и в централната част на града, а като своя мисия определи поставянето на човека в центъра на управлението на Ямбол.

2 (2)„Ангажирам се управлението на нашия град да бъде отворено, прозрачно, в диалог с гражданите. За мен е важно в Ямбол да има силен граждански контрол на всички нива – при взимането на решенията и  върху дейността на администрацията, защото вярвам, че смисълът на работата на кмета и на администрацията е да служи на гражданите“, каза още Катя Георгиева.

Кандидатът на кмет на „БСП за България“ изтъкна, че единението в името на града, уважение и справедливост към приноса на всеки, са принципите, които ще доведат ямболци до целта –  да видят града си по-приветлив и проспериращ и ги призова заедно да работят за Ямбол.

2 (5)Катя Георгиева е председател на ямболската организация на БСП от 2 години, работи като производствен директор в семейната им мебелна фирма и е два мандата общински съветник на левицата.

Тя беше представена от зам.-председателя на Народното събрание и ямболски народен представител Кристиан Вигенин. На първата пресконференция на кандидата за кмет на Ямбол присъстваха зам.-председателят на БСП и председател на предизборния щаб Кирил Добрев, депутатът Николай Пенев, областният лидер на левицата Митко Андонов и част от кандидатите за общински съветници.

2 (6)„БСП Ямбол е направила своя най-силен избор – издигнала е не просто най-подготвения човек, БСП – Ямбол е избрала и ще изпрати в тази битка и най-избираемия човек“ каза Кирил Добрев, след като изслуша представянето й и допълни, че неговото присъствие в Ямбол гарантира, че националното ръководство стои плътно зад решението на ямболската партийна организация и зад Катя Георгиева. „За нас Ямбол е важен, за нас Ямбол е изключително важен и знам, че това порочно управление ще си отиде първо тук не просто заради това да спечелим една битка, а  заради хората, които са останали да живеят в Ямбол“, каза още Кирил Добрев и призова всички граждани, ако искат промяна, да подкрепят на изборите Катя Георгиева.

2 (8)

About the Author :

6 Comments to “Кандидатът за кмет Катя Георгиева представи решения за проблемите на Ямбол”
 • С. Митев
  September 11, 2019 - Reply

  Как да ви вярваме ,,другари,, ,като ни водите към ,,светло бъдеще,, 75 години ,а още не сте ни го показали. Особено във вашите 45 години,когато винаги ,,печелехте,, с 99.99% и никой не ви пречеше да го постигнете.

 • TOTO
  September 12, 2019 - Reply

  АКО ЯМБОЛ ИМА ЧЕРВЕН КМЕТ,Г-Н БОРИСОВ НЯМА ДА МУ ДАВА МНОГО ПАРИ. КОЙ Е ЛУД ДА ФИНАНСИРА ПРОТИВНИК.

  • Стоян
   September 14, 2019 - Reply

   Не съм фен на червените, но познавам Катя Георгиева. Ще успее да работи с всеки. Бойко Борисов няма да и откаже подкрепа. Можеща и разумна е.

 • С. МИТЕВ
  September 15, 2019 - Reply

  Запомнете. Комунистът е груб материалист. Той гледа лична и за семейството си изгода. Той слуша партията си и когато тя греши,пак я подкрепя. Комунистите разсипват ЯМБОЛ. Примерите са много. Всеки,който милее за ЯМБОЛ,да се явява като независим. Всяко обвързвате с партии,задължава и прави кмета пионка в ръцете на дадена партия. НАШАТА ПАРТИЯ СЕ КАЗВА ГРАД ЯМБОЛ.

 • Гроздан
  September 24, 2019 - Reply

  Дали Катя, която даже не може да говори с хората, дали Ревански, който започна с протестите с наркоманите и мутрите от Бургас е КАТАСТРОФА за Ямбол!!!! Ревански е помак и не е ямболия. Гражданите не знаят, че с него ще избират ДПС и той вече активно “работи” с лихварите в циганската махала. Това значи, че той избира ямболския кмет с купените гласове в Махлата! Защо се мълчи че зад него стои ДПС и винаги е стояло, колкото и да се крие зад измислени партии!

 • Петър
  September 24, 2019 - Reply

  Явно изобщо не познавате Катя. Това, което сте написали – “даже не може да говори с хората” е най-невярното нещо за нея. Поне като пишете нещо се опитайте да отговаря на истината.

Leave a reply