Кандидатите за народни представители от “БСП за България” поеха конкретни ангажименти за Ямболска област

„Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ за Ямболски избирателен район сме обединени да постигнем нещо по-добро за България, за българския народ, за българските общини, а не от стремежа към постове и власт“, каза при закриването на кампанията на левицата в община „Тунджа“ водачът Кристиан Вигенин.

Той илюстрира как би изглеждала България, ако я управлява БСП или левицата е ключов фактор в следващото управление, като я сравни и пренесе успешната социална и ангажирана политика на община „Тунджа“ на национално ниво.

Като екип листата пое няколко конкретни ангажимента към Ямболска област, ако БСП бъде ключова партия в следващото управление:

  • Повече средства за транспортната свързаност на населените места в областта, за да има редовен обществен транспорт от всяко населено място до общинския или областния център;
  • Повече средства за ремонт на уличната мрежа в населените места и за общинските пътища;
  • Проектът за новата ямболска болница е необратим и ще бъде реализиран;
  • Законови промени, за да могат да се създадат т. нар. мобилни аптеки;
  • Възстановяване на граничното полицейско управление в Болярово и др.

Кристиан Вигенин изтъкна още, че трябва да си се борил години наред с мафията на ГЕРБ, за да можеш да я премахнеш, а сега тя иска отново да се върне във властта. Той уточни, че това е мафията, която смука ресурсите на държавата в продължение на 12 години, а остави хората да бедстват години наред.

„Ние имаме огромна задача пред нас самите и пред нашите деца да не допуснем тези хора да се върнат във властта, да я обсебят, да започнат да пак с натиска, с уволненията, с кражбите, защото ГЕРБ и ДПС се канят да направят точно това, и от всеки от нас зависи да не позволим това да стане, каза още той.

За да живеем по-достоен, по-спокоен и по-сигурен живот, подкрепете доказалата се като най-социална партия – БСП, подчерта и втората в листата Нели Славова.

Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев заяви, че от изключителна важност е в управлението да има такива хора като ямболските кандидати от листата на „БСП за България“. Той посочи, че водачът Кристиан Вигенин е доказан държавник и политик от европейско ниво, Нели Славова заслужава подкрепа с целия си живот и професионална дейност, а останалите кандидати също са достойни, морални и почтени професионалисти.

Тунджанският кмет изтъкна още, че левицата е гарант за бъдещото успешно развитие на държавата и на българските общини и затова призова за мощна подкрепа за БСП на 2 октомври с номер 28 за социална и сигурна държава, за мир, ред, спокойствие и просперитет.

About the Author :