Какво подкрепя ГЕРБ?

Diana1Странен вопъл на подкрепа от всички местни структури на ГЕРБ към модела „Делян Добрев” се изля в медийното пространство. Ямболското областно ръководство и то побърза да се включи във всеобщата подкрепа, за да засвидетелства партийна вярност. Какво обаче всъщност подкрепя ГЕРБ и защо? Всички вкупом подкрепиха модела докопалите се до властта да могат да назначава кумове, съученици или някакви други верни на тях хора без значение дали са можещи и знаещи.

Този порочен модел, който в ямболски вариант през първия мандат на кмета беше назначаване на съученици (странно защо те се изпокараха с Георги Славов и вече никой не остана от първото му обкръжение край него и дори и те не успяха да го изтраят), след това прерасна в назначаване на послушници и в партиен феодализъм (назначаване само на партийно правилните хора).

Герберите бранят този модел, но реално той прогони младите хора от страната ни, защото за всички е ясно, че нямат шанс да пробият в държавната система, щом там са се окупирали партийни феодали, в които е и хлябът, и ножът…

Големият въпрос обаче е докога ще траем да е така?…

Диана Иванова

About the Author :