Кадровият войник Стефан Стефанов извади кръста за четвърти път, гони рекорда на Иван Димов

???????????????????????????????За четвърти път кадровият войник Стефан Стефанов от военно формирование Кабиле извади кръста от река Тунджа. Този път заради студеното време конкуренцията беше в пъти по-малка – освен него за кръста се хвърлиха само още петима, докато минали години винаги са били двуцифрено число.

След ритуала по ваденето на кръста 35-годишният Стефан заяви, че е успял, защото е вярвал в себе си. „Човек трябва да вярва много в себе си, да е силно убеден, за да се получат работите, не вярва ли, нищо няма да се получи”, убеден е Стефан. Той сподели, че за него кръстът има много по-голямо значение като символ. Миналата година, когато го е взел за трети път е вярвал, че ще пази него и целия контингент в мисията в Афганистан.

DSC04731„Отидохме целия контингент, живи и здрави, изпълнихме си задачите, върнахме се, благодарение на този символ, който за четвърти път го хващам”, каза още кадровият войник и допълни: „Искам да поздравя всички именици на този свят празник, да им е здраво името, всички празнуващи, да вярват в себе си, да знаят, че невързможни неща няма и да очакват неочакваното”.

???????????????????????????????Спечелвайки за четвърти път надпреварата за кръста Стефан си постави нова цел да изравни рекордът на Иван Димов, който извади кръста пет пъти подред и да го надмине.

Стефан не крие, че този ритуал го зарежда с положителна енергия и максимално вдига адреналина му. Като късмет той си пожела: „Да сме живи и здрави, а другото човек, както си го направи това се получава”.

 

DSC04728 DSC04729 DSC04730 DSC04736 DSC04747 DSC04749

About the Author :