И поповските пенсионери отбелязаха своя ден

IMGP5255На 1 октомври 2015 година пенсионерите от село Попово също отбелязаха своя празник – Международният ден на възрастните хора. Празникът им бе организиран от кметството, а техни гости бяха кандидатите на социалистите за общински кмет, кмет на селото и за общински съветници.

Дългогодишният кмет на селото и настоящ кандидат на социалистите за кмет на Попово Ангел Апостолов поздрави съселяните си с празника им, пожела им здраве и спокойни старини, както и много още весели поводи да са заедно. Както всяка година и той, и дългогодишния общинският кмет са с тях по този повод, добави той. Ще бъдат и занапред, ако им гласуват отново доверие. Представи им гостите: кандидата за шести мандат за кмет на община Болярово Христо Христов и кандидатите за общински съветници: Атанас Дженков, Димитър Драгоманов, Янко Анев и Мария Маринова.

IMGP5260Христо Христов поздрави всички присъстващи с празника им, вдигна тост за тяхно здраве и поднесе подарък на читалищния секретар Стоянка Джевизова – в знак на благодарност към певческата група към НЧ „Н. Й. Вапцаров” за желанието, с което участват в множество мероприятия и таланта, който показват по съборите общината и извън нея. Той напомни на поповци за свършеното до момента в социалната сфера и накратко им разказа какво предстои, ако отново преценят, че искат той да е кмет на общината, кмет на селото да е Ангел Апостолов, а общинските съветници да са от листата на социалистите.

IMGP5264И тази година празника в села Попово премина с много настроение, песни и танци. Дано винаги имат весели поводи за празници хората тук, защото те умеят да празнуват и заслужават това!

IMGP5261_MG_4464_MG_4455

About the Author :