И Георги Гончев се присъедини към ОФК ”Стралджа”

IMG_7637AОт вчера и нападателят Георги Гончев започна тренировки за пролетния полусезон от първенството на Югоизточната „В” група с Общински футболен клуб „Стралджа”.
Бързият офанзивен състезател не взе участие в контролата срещу „Созопол”, играна на стадиона в Стралджа, и завършила наравно-1:1, понеже бе за няколко дни в Германия.
В първата зимна проверка обаче участваха няколко други футболисти, защитаващи цветовете на ФК”Тунджа 1915” през есенния дял от първенството- Иван Жечев, Александър Андонов и  Николай Начев. Срещу „Созопол” игра и таранът Николай Вълев-Гонзо, който има стаж и в майсторската група.
Предстои контролна среща на стралджанския отбор с бургаския „Мастер”, именно там игра през есенния полусезон Георги Гончев, който е освен много бърз, но и играч с фантазия и може да помогне много на новака в Югоизточната „В” група, за да не изпадне. Секретарят на ОФК”Стралджа”Иван Папукчиев каза за „Делник”, че към момента грипната вълна е затиснала няколко от футболистите и треньорът Стоян Гурков разполага с десетина здрави състезатели.
Това че тези футболисти тренират с тима на „Стралджа” обаче още не означава, че те са състезатели на предпоследния в таблицата. В аматьорския футбол нещата са ясни едва когато даден състезател изиграе първи официален мач за съответния клуб, така че положението в ОФК „Стралджа” е на мъжка дума.

About the Author :