Инър Уил клуб дари фитнес площадка на открито на община Ямбол

DSC08082Ямболският Инър Уил клуб дари фитнес площадка на открито на община Ямбол. Днес, на Димитровден, дамите откриха официално и дариха на кмета на общината изградената площадка, която се намира до детския кът с пожелание да се ползва и да се пази, за да бъде все така в добро състояние. Площадката е изградена по проект „Спортът е здраве” с изцяло частни дарения.

DSC08089Президентът на клуба Даниела Станкулова разясни, че идеята се е зародила още миналата година при президентството на Пламена Стоева. „Нашата млада приятелка, активно спортуващата Ралица Александрова успя да ни убеди, че ако направим фитнес площадка на открито, тя освен че ще бъде полезна за здравето и физическото укрепване на всеки човек, ще носи радост и удоволствие на хората, които я ползват”, обясни още Даниела Станкулова и припомни, че от идеята до реализацията е имало много етапи – отреждане на терен, изготвяне на конструктивно становище, издаване на разрешение за поставяне, закупуване на уредите  и самото изпълнение.

DSC08103Дарението на тази площадка съвпада и с мотото на тази Инър уил година „Остави трайно наследство”.

Преди прерязването на лентата беше подписан дарителският лист от юридическия представител на клуба Милена Александрова и кмета на Ямбол.

 

DSC08096 DSC08109 DSC08114 DSC08116 DSC08134 DSC08140

About the Author :