Информационна среща с директори на гимназии за подбор на персонал за ЛИДЛ

???????????????????????????????Във връзка с предстоящото откриване на територията на село Кабиле на логистичен център на ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД, на 22 февруари 2016 година, в заседателната зала на община „Тунджа” се проведе предварителна информационна среща с директорите на професионалните гимназии от областта.

Целта бе да бъдат дефинирани основните изисквания, които компанията ще има, във връзка с набирането на персонал за логистичния център и предстоящата информационна среща, която ще се проведе на 14 март 2016.

DSC05299Срещата бе открита от кмета на община „Тунджа” Георги Георгиев.

Участие в дискусията взеха народните представители Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов, заместник-кметът на община „Тунджа“ Станчо Ставрев, Татяна Чанкова – Директор на Дирекция „Бюро по труда“, гр. Ямбол, Таня Бончева – изпълнителен директор на Сдружение „Индустриална стопанска асоциация – Ямбол“ и представители на РИО Ямбол и професионалните гимназии от областта.

DSC05301С особена отговорност бе коментирана темата за връзката на образователната система с потребностите на бизнеса и за управлението на качеството на образованието.

 

 

 

DSC05302

 

About the Author :