Интересна разходка в зоопарка

В незабравимо и весело приключение се превърна за децата от група „Мики Маус” при ЦДГ „Здравец” – град Болярово еднодневната екскурзия в град Стара Загора. Идеята беше на ръководството и техните учителки.

IMGP0892Тъй като техните малки възпитаници са отлични самодейци и получават парични награди, сумите бяха оползотворени, за да посетят децата зоопарка в град Стара Загора. Придружени бяха от директора Калина Гюрова, от своите предучилищни педагози – госпожица Диляна Димитрова и госпожа Галина Петкова, както и от членове на непедагогическия персонал. В екскурзията се включиха и някои родители, сред които госпожа Нина Терзиева, заместник-кмет на общината. Най-напред се отправиха към зоопарка в град Стара Загора, където научиха интересни неща за наблюдаваните животни. Децата дълго разглеждаха обитателите – елени, мечки, маймуни и т.н.

IMGP0894Особено интересни и забавни за тях се оказаха лъвовете и тигрите, на които с интерес се любуваха. Разбира се, направиха и много снимки – на животните, а и техни общи  – за спомен от този чудесен излет.

А после последва поредната изненада и награда – вкусен обяд в „Макдоналдс”. Храната бе в красиво оформени опаковки, съдържащи и малки играчки – факт, който много зарадва децата.

IMGP0916За десерт получиха прекрасен сладолед. Защото наистина заслужаваха всичко това – и с изявите си през годината, и с чудесното си поведение през целия ден.

Наситен с впечатления беше за всички този ден. Една чудесна инициатива, реализирана при добра организация. И с желание да бъде емоционално обогатено ежедневието на децата.

IMGP0937 IMGP0993 IMGP0996

 

About the Author :