Инициативният комитет в подкрепа на независимата кандидатура на Георги Славов за кмет на Ямбол внесе документи за регистрация в ОИК

sn_1Председателят на Адвокатската колегия в Ямбол адв. Георги Георгиев оглави Инициативния комитет в подкрепа на независимата кандидатура на настоящия кмет на града Георги Славов за нов кметски мандат. Документите за регистрация бяха внесени днес в Общинската избирателна комисия от адв. Георгиев и Елена Кънева – финансист – също член на инициативния комитет. „Георги Славов се доказа като изключителен професионалист в работата си. Този човек за три мандата направи несравнимо повече за Ямбол, отколкото предишни кметове за 30 години. И това е видимо за всички. Има, разбира се, още много неща да се свършат и трябва да продължим, за да бъде Ямбол един истински европейски град“, аргументира подкрепата си председателят на инициативния комитет. „Заставам зад Георги Славов, защото той не на думи, а на дела успя да преобрази Ямбол – от един занемарен и изоставен град го превърна в красив и уреден, град, с който се гордеем“, допълни Елена Кънева.

sn_2В инициативния комитет, издигащ кандидатурата на Славов влизат още Цветанка Николова – директор на професионалната гимназия по туризъм в града, Иван Чолаков – треньор на баскетболния отбор на Ямбол, Милчо Начев – директор на Музея на бойната слава, Петко Йорданов – директор на Художествена галерия „Жорж Папазов“ и Елица Главчева – ръководител на ОДК – Ямбол.

sn_3„Благодаря на хората, които застанаха зад мен, твърдо убедени в каузата, че Ямбол не трябва да губи инерция, че това, което постигнахме с много труд в последните 12 години, не може да бъде захвърлено с лека ръка. Градът няма нужда от експерименти“, категоричен бе Георги Славов. „Вярвам в обективната оценка на хората и че всеки ямболлия в крайна сметка иска да живее в един съвременен и динамично развиващ се град. Това е целта, която съм следвал винаги и за която ще продължа да работя“, допълни още Славов. По думите му в инициативния комитет няма партийни членове и това е в съответствие с желанието кандидатурата му да бъде надпартийна и обединителна за Ямбол и ямболлии.

About the Author :

9 Comments to “Инициативният комитет в подкрепа на независимата кандидатура на Георги Славов за кмет на Ямбол внесе документи за регистрация в ОИК”
 • TOTO
  September 13, 2019 - Reply

  Подкрепям кмета Славов,преобразил ЯМБОЛ. Стига партии и политика. Нашата партия е любимият роден град ЯМБОЛ. Всичко друго са празни приказки.Който обича ЯМБОЛ,той живее в него и работи за него.

 • Петър
  September 13, 2019 - Reply

  Оказа се, че кмета излезе мъжко момче! Трябва да имаш доста смелост, за да излезеш от партията, която го подкрепи и да тръгнеш срещу нея в името на бъдещето на нашият град. Адмирации Славов, ти ИЗБРА ЯМБОЛ, не партията! Ямбол е нашият град, Ямбол е друг, ямболлии вече се гордеем с града ни, Ямбол трябва да продължи в тази посока, за да оставим на децата си един красив град.

  • Стоян
   September 14, 2019 - Reply

   Пешо нещо си се пообъркал,Славов напусна ГЕРБ не защото много обича Ямбол,а защото не му издигнаха кандитатурата за кмет.

 • Страхил
  September 14, 2019 - Reply

  Ако обещае, че догодина за празника на Ямбол ще докара Лепа Брена и аз ще гласувам за него.

 • Стоян
  September 14, 2019 - Reply

  Защо ми се струва че този комитет е все от хора дето се страхуват да не си загубят хубавите служби ако евентуално дойде друг кмет.

 • Доко
  September 14, 2019 - Reply

  Пешо, Гошо не избра Ямбол, а собствения си интерес. “Преобразеният” град имаме заради евросредствата, от които Гошо прибра достатъчно и за себе си.

 • С. МИТЕВ
  September 15, 2019 - Reply

  Тези които настървено критикуват кмета,да кажат, колко милеят за ЯМБОЛ. Живеят ли в него,какво доброволно са направили за нашия град,учат ли младите да опазват общественото като свое. Да оплюва,всеки може. Въпреки зложелателите,инженер Славов направи много,но хората не пазят,а враговете му,пречеха много през тези 12 години. Ако обичате ЯМБОЛ,трябва да живеете в него ,да мислете за доброто му,да помагате ,а не да пречите на кмета,независимо кой е той. Да възпитавате и децата си да обичат и живеят в ЯМБОЛ.

 • КАК СИЙКА
  September 15, 2019 - Reply

  ВЪОБЩЕ НЯМА ДА СЕ КЛАСИРА !ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ПОДКРЕПЕН ОТ ПАРТИЯ ПАДА

 • ЕЛЕНА
  October 24, 2019 - Reply

  НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ТЕПЕГЬОЗЛЪК !НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО ТОЙ ЗА ПОПОВАТА КЪЩА ПИТА СЛАВОВ НЕ БЕШЕ ЧОВЕЧЕН !АКО ГО ХВАЛИШ ДОБЪР СИ АКО ГО КРИТИКУВАШ ТЕ ГОНИ ДО ДУПКА !КАРЕЗЧИЯ НЕ ЧОВЕК ГОНИ САМО ЛИЧНИЯТ СИ ИНТЕРЕС !

Leave a reply