Инженер от Ямбол спечели втория телефон от лотарията на НАП

IMG_1637Софтуерният специалист Росица Чапърова е поредният печеливш от Лотарията на НАП с касови бележки. Късметлийката получи днес вторият за Ямбол четириядрен смарт телефон марка „Леново”.Програмистката е въвела за играта близо 5 хиляди фискални бона, а щастливата касова бележка е от закупуване на лекарства за 14.98 лв. на 13 април. Цялото семейство Чапърови събира и регистрира касови бележки с амбицията да спечелят голямата годишна награда- автомобил.Днес наградата бе връчена от началника на отдел „Услуги за клиенти” в Офис „Обслужване” Христина Паскалева с пожеланието семейството да сбъдне мечтата си за нов автомобил.

IMG_20160519_110426Лотарията на приходното ведомство стартира на 16 ноември миналата година, и ще продължи до края на 2016 година. Всеки гражданин навършил 14 години, пребиваващ на територията на Република България може да участва в играта на Националната агенция за приходите, ако има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18 700.

IMG_20160519_110459Регистрацията на участника (създаване на профил) включва следните данни: име, фамилия, ЕГН, град, валидна електронна поща, телефон за контакт и съгласие, че участникът е запознат с правилата на играта. Участникът въвежда в специално поле на сайта следните реквизити от касовата бележка, които гарантират нейната валидност – дата със съответния ден, месец и година , час – минути и секунди и сума на покупката или получената услуга, изписана в левове и стотинки. Тегленето на томболата с печелившите касови бележки става всяка неделя в предаването по БНТ 1 „Денят започва с Георги Любенов”. Участниците в играта се състезават за 65  награди в рамките на 12 месеца, както следва: седмични награди – 52 смартфона, месечни награди – 12 телевизора, годишна награда – 1 лек автомобил.

 

About the Author :