Изложение “С любов към българското” в Градския парк

IMG_2281Юбилейният фестивал Кукерландия не е единственото събитие, което ще се състои в Градския парк през тази седмица. С началото на седмицата в Ямбол стартира и традиционното изложение на производителите “С любов към българското”. Този сезон то ще се проведе в Градския парк от 26 февруари до 3 март и ще зарадва всички свои почитатели и клиенти в празничните фестивални дни в Ямбол.

За шест дни изложбените щандове на алеята към спортна зала “Диана” ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти варират като цена от 25 до 39 лева, по-високия клас в зависимост от дизайна и материала са до 50 лева, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Ще има щандове, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла от директния производител или дистрибутор. Има специални панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки и детски облекла и бельо на производствени цени.

Изложението на производителите  “С любов към българското” ще работи от вторник до неделя в Градския парк с работно време от 10 до 19 часа.

About the Author :

Leave a reply