Излекуваният фелдшер Димитър Кръстев: Коронавирусът не е обикновен грип

Ямбол, 18.11.2020 г.
„Който ви каже, че коронавирусът е обикновен грип е или лъжец, или му плаща някой. Не е обикновен грип“, това бяха първите думи на излекувания от инфекцията фелдшер Димитър Кръстев, който след успешното лечение дойде на работа в ямболския Филиал за спешна медицинска помощ, за да провери графика си за следващите дни.

„Аз съм на 68 г., фелдшер съм откакто се помня, нали сме карали грип, знаем как минава оня. Не съм боледувал от 30 години, не помня хапче да съм взимал, освен понякога беналгин.  Но това не е онзи грип, който беше. Няма такова нещо, казвам ви го, защото го преживях преди няколко дена“, разказа той и обясни, че се чувства добре, при него е било по-леко, но при всеки е различно. „Радвам се, че явно съм жилаво селянче и ми мина по-леко, но не го пожелавам на никого“, пошегува се той.

На въпрос дали не се страхува да се върне отново на работа той отговори: „Никога не съм се страхувал, страхът е за слабите, аз не съм страхливец и ще го правя докато мога“. Димитър Кръстев поясни, че е в пенсионна възраст, но има за какво да работи още и няма да спре, докато може.

About the Author :

Leave a reply