Избори 2017: С невероятен концерт изпратиха боляровци кандидатките си по пътя към успеха

IMGP1184На 22 март 2017 година от 18.30 часа се състоя тържественото закриване на предизборната кампания в община Болярово за предсрочните парламентарни избори за народни представители за 44-тия Парламент. Окончателно предизборните агитации приключват след два дни, но за жителите на община Болярово това бе празничното закриване, ознаменувано с концерт на известната и талантлива певица – боляровката Мария Петрова.

Водещият – актьорът Кольо Пехливанов, представи пред всички специалните гости на сцената на площада в центъра на Болярово – кандидатите за народни представители в листата на коалиция „БСП за България” за 31-ви МИР – Ямбол: Нина Терзиева (под номер шест) и Елена Анева (на почетното последно място). На сцената, за да ги подкрепят, бяха и общинският кмет Христо Христов, председателят на Общинската партийна организация на социалистите Ангел Тодоров и председателят на БЗНС „Александър Стамболийски” (коалиционен партньор) Мария Маринова.

IMGP1185Всички те призоваха множеството присъстващи от всички населени места на община Болярово да дадат път на промяната, шанс да имаме наш народен представител, да променим своето бъдеще.

Последната в листата, партийната кандидатура на община Болярово, призова присъстващите да направят разумния избор с бюлетина номер десет на 26 март 2017 година.

Председателят на партийната организация Ангел Тодоров също призова всички жители на общината, а и гостите от други общини, жителите на областта да поискат истински промяната, да направят така тя да се случи, да дадат път на младостта и шанс за по-добро бъдеще!

Нина Терзиева, отлично познатият кандидат под номер шест, от гражданската квота, благодари на всички за силната подкрепа, за всяка добра дума, за всяко цвете по време на множеството срещи по време на тази кампания. Тя ги увери, че промяната може да се случи, всички заедно сме способни да сторим много. Нужно е само да повярваме. Тя благодари искрено и от сърце, че хората ще й дадат този шанс, защото заслужават промяната.

Общинският кмет също се обърна към жителите на общината. Той също им благодари за пълната подкрепа – за него през годините и за уникалния шанс, който ще дадат на младата ни и успешна кандидатка Нина Терзиева. Тя наистина е нашият шанс за промяна и ако всички се обединим в името на тази обща кауза, можем само да спечелим!

IMGP1292Известната певица Мария Петрова също призова всички да подкрепят съгражданката си Нина Терзиева. Защото тя е една от нас, израснала в града ни (като самата талантлива Мария), учила тук и винаги работила за по-добрия живот на хората в общината. Нина Терзиева е един прекрасен и светъл лъч надежда и нашето доверие може да превърне мечтата да имаме наш народен представител в реалност.

А първият поздрав на талантливата боляровка бе право българско хоро, поведено от младата и прекрасна Нина Терзиева. Вълнуващ бе концертът, посветен на бъдещите успехи на госпожа Терзиева, на всички боляровци, които ще поискат промяната. Красив букет поднесе общинският кмет Христо Христов от името на IMGP1186всички боляровци в знак на благодарност към гласовитата ни съгражданка, с пожелание все така да прославя Болярово из страната и в чужбина. Благодари и за нейната искрена подкрепа и горещите призиви да дадем на друга прекрасна, млада и успешна боляровка шанс за бъдещи успехи.

А Нина Терзиева се весели, както винаги, със своите съграждани, с всички жители на общината, които я подкрепяха горещо. Хваната на кръшните хора, тя се усмихваше мило и топло – красива като идващата пролет и носеща надежда като нея. Нашият шанс за промяна – нашата отличничка под номер шест в бюлетина номер десет!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply