Избори 2017: Попътен вятър на Нина Терзиева пожелаха жителите на Голямо Крушево, уверени в победата

IMGP0867И в село Голямо Крушево пожелаха на госпожа Нина Терзиева много успехи и да се връща да ги вижда. Жителите на селото са уверени,че кандидатът от гражданска квота под номер шест в листата на ямболските социалисти е най-достойният наш представител и заслужава да отиде в Парламента. Заслужават и те да имат представител, който ще мисли за тях, ще решава проблемите им и ще се връща често за да се срещат.

Мъдрите жители на Голямо Крушево споделиха тревогите си – не само на местно равнище, защото общинското ръководство се стреми да решава много от тях, но и на национално. Засегнаха и въпроси от международната политика, защото следят новините и не могат да останат безучастни.

IMGP0861Госпожа Терзиева ги увери, че нейната позиция е твърдо за премахване на санкциите на Русия. Исторически е доказано в годините, че Русия не може да ни бъде враг, никога няма да ни предаде и винаги е стояла близо до нас.

На национално ниво госпожа Терзиева сподели положителните насоки на платформата на БСП, които като цяло, са връщане на социалната държава – осигуряване на заетост, преизчисляване на пенсиите, подкрепа на майките, насърчаване на малкия и среден бизнес. Силно се надява да се даде ход на целенасочената инвестиционна програма „Странджа-Сакар”, в чието разработване е участвала активно и уверява всички, че ще бъде много полезна за нашия регион.

IMGP0858В края на срещата, жителите на селото, бяха наистина обнадеждени. Всички те са готови за промяната, така очаквана. А истински удовлетворени могат да бъдат не само те, но и всички жители на общината ни, а и на областта, ако тази промяна донесе наш представител в Народното събрание. Защо не, време е и нашите надежди да бъдат осъществени! Защото наистина го заслужаваме и ще го направим възможно! На 26 март 2017 година ще поискаме промяната с бюлетина номер десет и преференциален вот номер шест – за нашето бъдеще!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :