Иван Чолаков се завърна в баскетболния „Ямбол”

I Cholakov Доскорошният народен представител от ГЕРБ Иван Чолаков в събота се завърна към треньорската тръпка. Шефът на Националната баскетболна лига бе плътно до наставника на баскетболния „Ямбол” Петър Петров по време на мача срещу „Балкан”.

Чолаков, извел нашия клуб до първа шампионска титла при мъжете през сезон 2001/2002 година , също даваше наставления на играчите, които срещнаха желязната защита на зелените от Ботевград. Въпреки силното рамо на най-добрия баскетболен треньор на Ямбол за всички времена, тимът ни трябваше да отстъпи пред мощната селекция на „Балкан”.

До преди два дни Иван Чолаков нямаше право да е на пейката на „Ямбол”, заради статута си на депутат, сега вече той може спокойно да напуска ложата и да подкрепя треньора Петров, който е в много трудна ситуация след  дългата серия от загуби на възпитаниците си.

„Ямбол” не е бил на последно място в класирането от много години, трудно е да се изчисли точно колко, но нашият клуб е единственият в Лигата, който няма чуждестранни баскетболисти, а и бюджетът този сезон е нисък.

About the Author :

1 Comment to “Иван Чолаков се завърна в баскетболния „Ямбол””
  • Dancho Kruchata
    February 27, 2017 - Reply

    Време е Иван Чолаков да си стои в ложата, по малко да го ласкаят и по никакьв начин да не се меси в работата на треньора, май не му стигат два мандата да направи нещо за разширението на спортна зала “Диана,или за построяването на нова.
    Кьквото и да каже знаем,че ще ни изльже !!!

Leave a reply