Иван Чолаков поема и мениджърски жезъл

Ivan Cholakov Press CupНародният представител от Ямболския избирателен район Иван Чолаков скоро ще поеме мениджърска роля в баскетболен клуб „Тунджа”. Това е желанието на треньора-класик, с който мъжкият „Ямболгаз” постигна първата и единствена, засега, шампионска титла при мъжете в историята на този спорт в града ни.

Чолаков споделил пред другите членове на Управителния съвет на БК „Тунджа” , че иска да е много по-близо до мъжкия тим, отколкото това бе през отминалия сезон. Колегите му в управата се съгласили, но цялата история може да претърпи сериозна трансформация, ако областният бос на ГЕРБ и кмет на Ямбол Георги Славов реши баскетболният специалист отново да бъде депутат.

Чолаков не е член на партията на ББ и това го прави малко съмнителен в очите както на Борисов, така и на шефа по партийното строителство Цветан Цветанов.

Дори да продължи политическата си кариера, Иван Чолаков пак ще движи голяма част от нещата в мъжкия „Ямбол”, тъй като той има доста забележки към работата на старши треньора Юли Радионов през отминалия шампионат.

И е решил да следи селекцията и всичко друго в тима изкъсо.

About the Author :