Зов за помощ

misho MARKOVНа 13 юни (събота) от 18.00 часа ще се проведе благотворителен мач за набиране на средства за курс рехабилитация в Словакия на Михаил Марков – млад мъж от Роза, който след катастрофа остава прикован в инвалидна количка.

Михаил е на 26 години и преди злополуката неговата страст е бил футболът. Сега, 4 години след катастрофата, след няколкомесечна кома, командно дишане, операции, затруднения в говора и невероятна борба за живота му от страна на лекари, на семейството му и неговата жажда за живот, Михаил има надежда да се възстанови. Семейството му се надява да имат възможността да проведат едномесечен курс на рехабилитация в Aдели Meдикал Център – Международна рехабилитационна клиника в Словакия, лидер в неврорехабилитацията, физиотерапия, балнеология, терапия на говора и т.н. Курсът на рехабилитация там струва 10 000 Евро.

m22Мишо и семейството му имат нужда от помощ за набирането на тази сума.

Кутии за набиране на средства са поставени във верига магазини „Славекс” в града, а Благотворителният футболен мач ще се проведе на новопостроения стадион в село Кабиле. На терена ще са футболистите на Кабиле срещу сборна формация от А и Б група от Бургас.

Мишо има и разкрита банкова сметка за набиране на необходимите средства:  BG 41UBBS80021014147130

M1

Дневен център за хора с увреждания „Св. Франциск“, с. Веселиново

About the Author :